fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 43

Sneakpreview

Comfortabel, snel en oogverblindend. Welkom bij de nieuwe Italia Yachts 43 Powerboat. Het model is wereldwijd voor het eerst aangekondigd op de Miami Boat Show op 16 februari 2023.

De Italia Yachts 43 is het eerste motorjacht van de werf Italia Yachts. In de zeilwereld heeft Italia Yachts de afgelopen jaren alle aandacht getrokken door het ontwikkelen van mooie, snelle, comfortabele en veilige schepen, die sinds de lancering hoge podiumplaatsen op de wedstrijdbanen scoren. Tijdens het ORC-wereldkampioenschap in juni 2022 heeft Italia Yachts 7 top-10 plaatsen behaald, waarvan de volledige top-5!

Dezelfde ambitie heeft Italia Yachts bij het ontwerpen en bouwen van dit nieuwe motorjacht: gemaakt voor lange afstanden met een tijdloos design.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Ontvang meer informatie
over de IY43
  Specificaties
  Italia Yachts
  IY43 veloce
  2023
  v.a. € 645.000,-
  14 M | 4.15 M
  1 M
  2x Volvo D6 440 hp IPS
  3 or 4 Mercury Verado 300 hp
  1300 l
  400 l
  Inboard

  2x Volvo D6 IPS 600 440 hp | 35kn
  2x Volvo D6 IPS 650 480 hp | 39kn

  Outboard

  3x Mercury Verado 300 hp | 39kn
  4x Mercury Verado 300 hp | 46kn

  Exterieur

  Kenmerkend voor de IY 43 is dat de vorm van het dekhuis is weerspiegeld in de romplijn.

  De klassieke romp brengt een teken van moderniteit in de pure lijn om een verbluffende look en symmetrie met de hardtop te creëren. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

  Interieur

  Benedendeks voldoet de IY 43 Veloce aan alle verwachtingen; het behoudt het familiegevoel van alle Italia Yachts, een moderne elegantie opgebouwd met strakke lijnen en lichte materialen die een lust zijn voor het oog.  Interieurtinten zijn verkrijgbaar in twee verschillende twee samenstellingen: luxueus en sportiever, beide elegant.

  Layout

  De indeling van het interieur omvat de keuze tussen een mastercabine in de boeg en twee aparte bedden in de midscheepse cabine over de volle breedte; twee hutten met tweepersoonsbedden; of een mastercabine in het midden van het schip over de volle breedte en in de boeg, een grote woonkamer met tafel en stoelen.

  Back To Top