fbpx
skip to Main Content

Marlin Trimaran

Exclusief Dealerschap

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband.

De volumineuze amas (zijrompen) zorgen ervoor dat de loefzijdige rompen boven de golven vliegen voor een maximale snelheid. Deze lange romp met een brede waterlijn geven de trimaran tevens een goede stabiliteit en bieden weerstand tegen nosedives. De twee roerbladen zorgen voor volledige controle in alle wind- en golfomstandigheden. De roerbladen en zwaarden zijn opklapbaar waardoor de Marlin perfect is om te zeilen in archipels, fjorden, rivieren, en baaien met ondiep getijdenwater.

De romp en de ama’s zijn gemaakt van koolstoflaminaten en epoxy-infusie. Deze materialen en methode maken de boot zeer stabiel en licht. De massa vaarklaar is slechts 1460 kg.

Het interieur van de Marlin Trimaran is ontworpen voor optimaal comfort met een minimaal gewicht. De inrichting is gemaakt van lichte materialen en is waar mogelijk gelamineerd in de romp. Hiermee krijgt de boot extra stijfheid en stabiliteit.

In alle facetten van de boot is de handtekening van haar ontwerper, Jan Andersen terug te vinden. Jan Andersen is de ontwerper, bouwer, en zeiler. Hij is recordhouder van ’s werelds grootste single-handed regatta “Silver Rudder” van Denemarken en heeft meerdere overwinningen van legendarische races in Europa. De Marlin Trimaran is hiermee een bewezen concept en ontwerp.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Exclusief Dealerschap

Huismerken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Brazapi Catamarans

Sterk, zeewaardig, licht en luxueus: deze eigenschappen staan centraal in alle ontwerpen van de Brazapi-catamarans. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multihulls maken het zeilen, ook met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit. Speciaal ontworpen voor lange reizen, hebben deze schepen een tijdloos design dat geen compromissen sluit. Elk nieuw ontwerp begint bij het onderzoek naar de perfecte balans en de juiste uitlijning. Het einddoel? De bouw van veilige jachten die gemakkelijk zeilen, zelfs met een kleine bemanning of alleen.

Contact

Over ons

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.

Back To Top