fbpx
skip to Main Content

Dale Nelson 45 Classic

€ 459.000,-

De besturing is simpelweg fenomenaal. De balans, het comfort, het zicht, de snelle reactie op het roer maken deze boot iets heel speciaals. En zoals dit bekend is van de schepen van Dale Nelson, hier houdt het niet op…

Stap aan boord van de Lady Jennifer en het de uitstraling is overweldigend. De luxe afwerking van het interieur, de uitgebreide keuken, slim ontworpen opbergruimte en aandacht voor de kleine details maken een verblijf aan boord speciaal. Het schip is uitgerust met alle opties, zoals Raymarine navigatie apparatuur, boeg- en hekschroef, airco voor koeling en verwarming en diesel verwarming.

De onderscheidende rompvorm vormt een elegant lijnenspel en maakt de Nelson bij uitstek een zeer geschikt jacht voor op zee. Mede daarom is dit ook wel hét ideale schip voor de zeiler die de zeilen niet meer wensen te hijsen maar comfortabel willen cruisen op de zee of in de delta.

No boat is ever a genuine financial investment but the DALE Classic 45 is about as close as you’re going to get and a whole heap more fun than a bundle of share certificates.

Greg Copp
Market expert MBY

Vragen? Schroom niet maar zoek contact!

Specificaties
Dale Nelson
45 Classic
2008
€ 490.000,-
15,24 M | 4,30 M
1,24 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. De Sport Line van Italia Yachts staat garant voor succes. Ontworpen, gebouwd en uitgerust om wedstrijden te winnen op het allerhoogste niveau.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.
    Back To Top