fbpx Ga naar hoofdinhoud

Hunter Legend 45

€99.500,-

Deze Hunter Legend 45 uit 1989 is een geweldige zeilboot. De populaire Hunter Legend 45 ruime cruise zeilboot is een geweldige om mee te cruiser, voor korte en lange afstanden. Het ontwerp van dit schip draait volledig om comfort en functionaliteit. De hoofdsalon is ruim en rijk aan teakhout. De stahoogte is 1,85 meter en de grote salon biedt zitplaatsen voor maximaal 8 personen.

Deze Hunter heeft voldoende slaapruimte voor 6 personen. Achterin is het schip voorzien van twee hutten, elk met tweepersoonsbedden en voorin een hut met queensize bed. Aanwezig zijn 2 grote toiletruimtes met een douche. De grote opklapbare dinettestoelen kunnen worden omgebouwd tot een extra tweepersoonsslaapbank.

Het schip is in goede staat. In 2022 is de electronica aan boord volledig vernieuwd.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Hunter
Legend 45
1989
€ 99.500,-
14.30 M | 4.20 M
2.13 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. De Sport Line van Italia Yachts staat garant voor succes. Ontworpen, gebouwd en uitgerust om wedstrijden te winnen op het allerhoogste niveau.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.
    Back To Top