fbpx Ga naar hoofdinhoud

Princess 415

€ 85.000,-

De Princess 415 “Lady Di” is een schip van hoge kwaliteit en met goede vaareigenschappen. De boot is zeer goed onderhouden en aantrekkelijk geprijsd.

Bij binnenkomst in de boot valt de hoeveelheid ruimte in de salon direct op. Interessant om te weten is dat de romp van de Princess 415 net zo breed is als de Princess 45 of Princess 435. De klassieke lijnen in de romp maken dit een mooie en begeerlijke boot om lang aan boord door te brengen of een weekend op het water te genieten.

De salon is ruim en biedt twee grote banken. Iets verder naar voren aan stuurboord vind je de binnenbediening. De kombuis biedt veel bergruimte en een keuken met elektrisch fornuis en alle benodigde apparatuur. Voorin het schip zijn de hutten te vinden. Aan stuurboord is de gastenhut met twee eenpersoonsbedden. Aan bakboord zit de badkamer. Geheel voorin is de eigenaarshut, voorzien van Frans bed (voorzien van een nieuw matras), eigen badkamer en veel bergruimte.
Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Princess
415
1989
€ 85.000,-
12,30 M | 4,24 M
1,20 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. De Sport Line van Italia Yachts staat garant voor succes. Ontworpen, gebouwd en uitgerust om wedstrijden te winnen op het allerhoogste niveau.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.
    Back To Top