fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 43

Veloce

Comfortabel, snel en oogverblindend. Welkom bij de nieuwe Italia Yachts 43 Veloce. Ontdek de IY 43 Veloce bij More2Sea, een meesterwerk in de wereld van motorjachten, ontworpen door Italia Yachts.

Dit prachtige schip combineert klassieke elegantie met moderne lijnen, wat resulteert in een opvallende en herkenbare uitstraling. Met een sterke focus op veiligheid en comfort, is de IY 43 Veloce perfect voor zowel familiedagen op zee als langere tochten. De innovatieve ontwerpkenmerken omvatten uitklapbare terrassen voor extra ruimte, een veelzijdige cockpit, en een topsnelheid tussen 35 en 40 knopen. Ervaar uitzonderlijke zeewaardigheid en luxe in elk detail aan boord van de IY 43 Veloce.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Ontvang meer informatie
over de IY43
  Specificaties
  Italia Yachts
  43 VELOCE
  2023
  v.a. € 655.000,-
  14 M | 4.15 M
  1 M
  2x Volvo D6 440 hp IPS
  3 or 4 Mercury Verado 300 hp
  1300 l
  400 l
  Inboard

  2x Volvo D6 IPS 600 440 hp | 35kn
  2x Volvo D6 IPS 650 480 hp | 39kn

  Outboard

  3x Mercury Verado 300 hp | 39kn
  4x Mercury Verado 300 hp | 46kn

  Exterieur

  Kenmerkend voor de IY 43 is dat de vorm van het dekhuis is weerspiegeld in de romplijn.

  De klassieke romp brengt een teken van moderniteit in de pure lijn om een verbluffende look en symmetrie met de hardtop te creëren. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

  Interieur

  Benedendeks voldoet de IY 43 Veloce aan alle verwachtingen; het behoudt het familiegevoel van alle Italia Yachts, een moderne elegantie opgebouwd met strakke lijnen en lichte materialen die een lust zijn voor het oog.  Interieurtinten zijn verkrijgbaar in twee verschillende samenstellingen: luxueus en sportiever, beide elegant.

  Layout

  Het interieur biedt ruime, elegante hutten en een stijlvolle salon, terwijl het exterieur een genereus dek en comfortabele zitgedeeltes heeft. Deze indeling maakt het ideaal voor zowel ontspanning als entertainment. Voor meer informatie over de verschillende indelingen, zoek contact.

  Back To Top