fbpx Ga naar hoofdinhoud

Over ons

onze vestigingen

More2Sea B.V. is opgericht in april 2021 in Kamperland, Zeeland. Aan het roer van dit bedrijf staan Piet Smet, ex-Whitbread-Round-The-World-zeiler en Thijs Hillebrand. Piet heeft in zijn jarenlange carrière als professioneel wedstrijdzeiler veel kennis en ervaring opgedaan en is een autoriteit in de watersport. More2Sea brengt een jarenlange ervaring in de bemiddeling van schepen samen in de verschillende vestigingen.

More2Sea is gestart vanuit haar thuishaven in Kamperland en is daarna snel gegroeid tot een internationaal opererende jachtmakelaardij, met een aantal exclusieve dealerschappen in de Benelux. In oktober 2021 is More2Sea partner geworden van het Antwerp Nautical Center, waardoor wij hier altijd vertegenwoordigd zijn en een verkoopsteiger in het centrum van Antwerpen tot onze beschikking hebben.

In 2022 opent More2Sea in naar Zuid-Afrika, waar wij ook Italia Yachts vertegenwoordigen. Wij verwelkomen u graag op een van onze vestigingen.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Kamperland

De thuishaven van More2Sea. Bezoeken op afspraak.

Uithaven 6
4493 PK Kamperland
Nederland

Antwerpen

Wij worden vertegenwoordigd in het Antwerp Nautical Center. Soms zijn wij even afwezig, dus laat graag even weten als u langskomt.

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 17.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00
Zondag: gesloten

Buiten openingstijd is bezoek op afspraak mogelijk.

Zuid-Afrika

Sinds april 2022 zijn wij Italia Yachts dealer in Zuid-Africa.

Karee 429
Marloth Park 1320
Mpumalanga
South-Africa

Contactpersoon: Piet Smet

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Back To Top