fbpx Ga naar hoofdinhoud
Italian design and craftsmanshipPower your dream
Italian design and craftsmanshipPower your dream

ONTDEK DE IY 43 VELOCE

Comfortabel, snel en oogverblindend. Welkom bij de nieuwe Italia Yachts 43 Powerboat. Het model is wereldwijd voor het eerst aangekondigd op de Miami Boat Show op 16 februari 2023.

De Italia Yachts 43 is het eerste motorjacht van de werf Italia Yachts. In de zeilwereld heeft Italia Yachts de afgelopen jaren alle aandacht getrokken door het ontwikkelen van mooie, snelle, comfortabele en veilige schepen, die sinds de lancering hoge podiumplaatsen op de wedstrijdbanen scoren. Tijdens het ORC-wereldkampioenschap in juni 2022 heeft Italia Yachts 7 top-10 plaatsen behaald, waarvan de volledige top-5!

Dezelfde ambitie heeft Italia Yachts bij het ontwerpen en bouwen van dit nieuwe motorjacht: gemaakt voor lange afstanden met een tijdloos design.

Italian design and craftsmanship

ERVAAR DE HIGH-END IY43

ITALIAANS DESIGN

De Italia Yachts 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

bekijk alle specificaties

HIGHLIGHTS

Exterieur

Kenmerkend voor de IY 43 is dat de vorm van het dekhuis is weerspiegeld in de romplijn.

De klassieke romp brengt een teken van moderniteit in de pure lijn om een verbluffende look en symmetrie met de hardtop te creƫren. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

Interieur

Benedendeks voldoet de IY 43 Veloce aan alle verwachtingen; het behoudt het familiegevoel van alle Italia Yachts, een moderne elegantie opgebouwd met strakke lijnen en lichte materialen die een lust zijn voor het oog. Interieurtinten zijn verkrijgbaar in twee verschillende twee samenstellingen: luxueus en sportiever, beide elegant.

Layout

De indeling van het interieur omvat de keuze tussen een mastercabine in de boeg en twee aparte bedden in de midscheepse cabine over de volle breedte; twee hutten met tweepersoonsbedden; of een mastercabine in het midden van het schip over de volle breedte en in de boeg, een grote woonkamer met tafel en stoelen.

SPECIFICATIES

Naval architect

Skyron

Interieur design

Arbore & Partners / Italia Yachts Design Team

Exterieur design

Skyron / Italia Yachts Design Team

Totale lengte

14 m

Romp lengte

12.5 m

Breedte

4.15 m

Waterverplaatsing

10.5 t

Diepgang

0.8 m

Uitwaartse diepgang

1.25 m

Binnenboord motoren achtersteven

2 x 370 pk

Binnenboord motoren IPS

2 x Volvo IPS (440pk)

Binnenboord motoren IPS (optie)

2 x Volvo IPS (480pk)

Buitenboord motoren

3x 300pk

Plaatsen voor gasten

4

Hutten

2

Badkamers

1

Brandstof capaciteit

1250 l

Watertank

160 l

Maximale capaciteit

12

CE Category

B

BROCHURE

Ontvang meer informatie over de Italia Yachts 43
  Italia Yachts - IY-9.98
  Sail your dream

  Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe jachtbouw, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die de verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring met Italia Yachts.

  Ontdek Sail Your Dream
  CONTACT

  Uithaven 6
  4493 PK Kamperland

  PRAKTISCH

  KvK: 82401527
  BTW: NL862454682B01
  IBAN: NL34 RABO 0367 6081 03

  Back To Top