fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 20.98

BRILLIANT PERFORMANCE AND PURE FUN

Italia Yachts 20.98

BRILLIANT PERFORMANCE AND PURE FUN

De Italia Yachts 20.98 is een weergaloos zeiljacht dat zowel op het gebied van esthetiek als prestaties nieuwe maatstaven zet. Met zijn indrukwekkende lengte en opvallende design trekt dit jacht direct de aandacht. Het is een waar kunstwerk op het water. Maar de schoonheid gaat hand in hand met uitzonderlijke zeilprestaties. De Italia Yachts 20.98 is ontworpen met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om optimale snelheid, wendbaarheid en stabiliteit te bieden. Het jacht is gemaakt voor zeilers die hoge eisen stellen aan zowel elegantie als prestaties. Stap aan boord van de Italia Yachts 20.98 en ervaar de perfecte samensmelting van esthetiek en kracht in de zeilwereld.

CLASSIC, CONTEMPORARY AND MODERN

BELLISSIMA

Klassiek, eigentijds en modern. En hier is hij dan: het nieuwe project, IY 20.98, de nieuwe Mini Maxi van Italia Yachts die zijn assortiment uitbreidt naar boven. Met een romp in lijn met de vloot die al is geproduceerd tot 16m. De romp zal taps toelopen om een slanke en elegante lijn te hebben, om u te betoveren tijdens het zeilen. Degenen die vandaag een Italia Yachts kiezen, verwachten meer op het gebied van prestaties, en dit project zal de verwachtingen van de meest veeleisende eigenaars niet teleurstellen, zowel tijdens het cruisen als bij deelname aan de meest competitieve regatta’s. De romp is technologisch geavanceerd, met lamineringsvezels, dankzij de samenwerking met B&G, Volvo en Allspar en enkele van de meest geavanceerde onderzoekscentra in de infusielamineringsector.

bekijk alle specificaties

HIGHLIGHTS

Exterieur
Italia Yachts - IY-20.98

De IY 20.98 wordt een ‘groene boot’ met een verminderd verbruik en is uitgerust met een optionele hefkiel voor navigatie op verschillende wateren. Schitterende prestaties bij lichte wind en puur plezier in het sturen van de IY 20.98 dankzij het nieuwe tuigageplan, terwijl de geometrie van de romp geavanceerde stabiliteit en absolute veiligheid garandeert bij harde wind, wat de Italia Yachts-range kenmerkt.

Interieur

De interieurs zijn het resultaat van ergonomische en ontwerpstudies die het gebruik van nieuwe materialen van hoge standaard combineren met de grootste aandacht voor gewicht, om luxe ruimtes aan boord te creƫren. Een andere interessante nieuwigheid heeft betrekking op de indeling, die op maat kan worden gemaakt, ook door de beschikbare opties te combineren: een daarvan omvat de creatie van een keuken-woonkamer, normaal gesproken gebruikt op grotere boten, en een gereserveerd bemanningsgedeelte aan de achterzijde.

Layout

Het ontwerp is bedoeld voor navigatie met een ‘gemengde bemanning’, zeilers en gasten. De valstoppers worden beheerd door lieren bij de mastvoet, terwijl de lieren aan het achterschip zijn geplaatst voor het afstellen van de schoten, voor perfecte bediening zelfs met een kleine bemanning. Op het dek zijn de leefruimtes ruim en er zijn luiken en grote ramen om een prachtige natuurlijke lichtinval in het interieur te garanderen. De cockpit is comfortabel en uitnodigend, de gasten kunnen gemakkelijk bewegen in de externe / interne doorgang dankzij de vrije loopruimte, die wordt achtergelaten door de verschoven tafel aan de linkerkant.

SPECIFICATIES

Naval architect

Cossutti yacht design

Interieur design

Arbore & Partners

Exterieur design

Cossutti yacht desin

Constructie

Cossutti yacht design

Totale lengte

21,75 m

Romp lengte

20,15 m

Lengte waterlijn

18,8 m

Breedte

5,35 m

Standaard diepgang

3,8 m

Waterverplaatsing

23.000 kg (voorlopig)

Grootzeil

152 m2

Kluiver

113 m2

Gennaker

425 m2

Standaard motor

200 cv

Brandstof capaciteit

900 l

Watertank

845 l

CE Category

RINA categorie A

BROCHURE

Ontvang direct meer informatie over de Italia Yachts 20.98
  CONTACT

  Uithaven 6
  4493 PK Kamperland

  PRAKTISCH

  KvK: 82401527
  BTW: NL862454682B01
  IBAN: NL34 RABO 0367 6081 03

  Back To Top