fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 12.98

GREAT PERFORMANCES, EASY HANDLING

Italia Yachts 12.98

GREAT PERFORMANCES, EASY HANDLING

De Italia Yachts 12.98 is een meesterwerk op het gebied van zeiljachten. Met zijn elegante en gestroomlijnde ontwerp straalt dit jacht pure schoonheid uit. Maar de Italia Yachts 12.98 biedt niet alleen een adembenemende esthetiek, maar ook uitstekende zeilprestaties. Dankzij geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen is dit jacht een ware sensatie op het water. Met een ruime cockpit en een luxueus interieur biedt de Italia Yachts 12.98 het perfecte evenwicht tussen comfort en functionaliteit. Of je nu ontspannen wilt cruisen of deel wilt nemen aan zeilraces, dit jacht zal je betoveren met zijn prestaties en luxe uitstraling. Stap aan boord van de Italia Yachts 12.98 en beleef een onvergetelijke zeilervaring van topklasse.

COMFORT & PERFORMANCE

BELLISSIMA & FUORISERIE

Italia Yachts 12.98 is volledig opnieuw ontworpen in lijn met de eerder succesvolle IY 9.98 en IY 11.98. Het nieuwe ontwerp is het resultaat van het synergetische werk tussen het moderne ontwerp en hydrodynamisch onderzoek en simulaties met data-analyse door aan een sterk team van vakmensen. In enkele woorden: een romp met strakke en ongrijpbare lijnen om altijd het beste gedrag te vertonen, veilig en krachtig. De nieuwe IY 12.98 behoudt de onderscheidende kenmerken van het model: gemakkelijk te besturen, licht aan het roer met een verbazingwekkende zeewaardigheid / prestatieverhouding.

bekijk alle specificaties

HIGHLIGHTS

Exterieur

De indeling van het dek is ergonomisch en functioneel, en de romplijnen van de IY-12.98 houden rekening met een juiste balans tussen comfort en prestaties, waarbij de vloeiende concepten van de IY-9.98 Fuoriserie worden toegepast op de verdeling van de volumes, voor het interieur in een perfecte cruisestijl. De voor- en achteroverhelling zijn duidelijker dan bij de andere modellen van de werf. Het resultaat is een kleinere ondergedompelde oppervlakte ten gunste van prestaties bij weinig wind. De achterschotten van de waterlijn maken een variabele dynamische lengte mogelijk, kort bij weinig wind, langer bij toenemende snelheid. De aspecten met betrekking tot het navigatiecomfort zijn zeer zorgvuldig bestudeerd, dankzij een grondige analyse van de lengtehelling en symmetrische volumes bij overhellen, evenals de concentratie van het gewicht zo veel mogelijk om het stampen te beperken.

Interieur

In het interieur van de IY 12.98 is het leitmotief ecologie, natuur en respect voor het milieu: wilgentenen, katoen- en linnenvezels worden geïntegreerd met technologische en innovatieve oplossingen om een elegante omgeving te creëren, zonder het jacht te verzwaren. Zoals in de hele reeks, zijn de oplossingen het resultaat van ergonomische studies om altijd een uitstekende bewoonbaarheid en comfort boven de standaarden te garanderen.

Layout

De IY-12.98 is een volledig nieuw project dat is ontstaan met een taps toelopende en snelle romp voor plezier tijdens zowel cruisen als racen. Dit project is het resultaat van synergetisch werk tussen modern ontwerp en hydrodynamisch onderzoek, inclusief simulaties met gegevensanalyse toevertrouwd aan een team van professionals. In het kort: een romp met gestroomlijnde en ontwijkende lijnen, om altijd de beste doorgang op de golf te garanderen, veilig en krachtig.

SPECIFICATIES

Naval architect

Cossutti Yacht Design

Interieur design

Arbore & Partners / Italia Yachts Design Team

Exterieur design

Cossutti Yacht Design / Italia Yachts Design Team

Constructie

Cossutti Yacht Design

Totale lengte

14.3 m

Lengte waterlijn

11,66 m

Romp lengte

13,16 m

Breedte

3,95 m

Diepgang

2,3 m

Waterverplaatsing

8.950 kg | 9.500 kg

BROCHURE

Ontvang direct meer informatie over de Italia Yachts 12.98
  CONTACT

  Uithaven 6
  4493 PK Kamperland

  PRAKTISCH

  KvK: 82401527
  BTW: NL862454682B01
  IBAN: NL34 RABO 0367 6081 03

  Back To Top