fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 11.98

INSPIREER DE RACER EN DE CRUISER

Italia Yachts 11.98

INSPIREER DE RACER EN DE CRUISER

Het ontwerp van de Italia Yachts 11.98 is gericht op het gebruik van zowel een cruiser als een racer. Het resultaat is een geweldig ontwerp. De Italia Yachts 11.98 inspireert de meest ambitieuze wedstrijdzeiler, en is daarnaast een fenomenale cruiser. Plezier, hoge prestaties en gemakkelijke bediening vormen de essentie van het minimalistische ontwerp.

EEN ZIEL, TWEE GEZICHTEN

BELLISSIMA & FUORISERIE

De Italia Yachts 11.98 is een meesterwerk op het gebied van design en prestaties, beschikbaar in twee unieke concepten: de Bellissima en de Fuoriserie. De Bellissima is op maat gemaakt voor zeilers die luxe en comfort zoeken zonder in te leveren op prestaties. Het kenmerkt zich door een ruim interieur, afwerkingen van hoge kwaliteit en ruime voorzieningen voor stijlvol cruisen. Daarentegen is de Fuoriserie ontworpen met de race-enthousiast in gedachten, en biedt een meer uitgeklede, op prestaties gerichte ervaring. Het pronkt met geavanceerde materialen, een lichtere constructie en een voor racen geoptimaliseerde romp en zeilplan om superieure snelheid en wendbaarheid op het water te leveren. Beide versies belichamen de toewijding van Italia Yachts aan vakmanschap, innovatie en het plezier van zeilen, en voldoen aan verschillende voorkeuren terwijl ze de kenmerkende elegantie en prestaties van het merk behouden.

bekijk alle specificaties

HIGHLIGHTS

Exterieur

De Italia Yachts 11.98 is een indrukwekkend zeiljacht dat de perfecte balans tussen snelheid, comfort en design biedt. Met zijn slanke lijnen en geavanceerde constructie levert dit jacht uitstekende zeilprestaties. De Italia Yachts 11.98 heeft zijn superieure kwaliteiten bewezen door verschillende zeilwedstrijden te winnen, waaronder de prestigieuze “ORC World Championship”, “Mediterranean Maxi Offshore Challenge” en “Copa del Rey”. Deze overwinningen getuigen van de uitzonderlijke zeileigenschappen en concurrentiekracht van de Italia Yachts 11.98. Verken de zeilwereld op een ongeëvenaard niveau van snelheid en succes met de bekroonde Italia Yachts 11.98.

Interieur

De indeling omvat drie hutten, één aan de voorzijde en twee symmetrische hutten aan de achterzijde, allemaal met tweepersoonsbedden en kasten, twee toiletten – één aan de rechterkant en een douche aan de linkerkant, en voldoende opbergruimte voor een familiecruise.

Layout

De deklay-out van de Italia Yachts 11.98 is zorgvuldig ontworpen om zowel prestaties als comfort te optimaliseren, een essentiële factor voor zeilers die streven naar een balans tussen wedstrijdzeilen en ontspannen cruisen. Het open dekplan bevordert gemakkelijke beweging rondom de boot, essentieel tijdens races of bij het aanmeren. Met strategisch geplaatste lieren en een ergonomische stuurpositie biedt de 11.98 een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring. De ruime kuip, uitgerust met comfortabele zitplaatsen, maakt het ook ideaal voor sociale interacties en ontspanning na het zeilen, terwijl de brede gangboorden veilige en eenvoudige toegang tot het voordek verzekeren. Deze combinatie van functionaliteit en comfort maakt de Italia Yachts 11.98 een uitblinker in zijn klasse.

SPECIFICATIES

Naval architect

Matteo Polli /Italia Yachts Design team

Interieur design

Kristian Macchiut (KMD) / Arbore & Partners

Exterieur design

Kristian Macchiut (KMD) / Italia Yachts Design Team

Constructie

Matteo Polli / Olivari engineering

Totale lengte

11.65 m

Romp lengte

11.65 m

Lengte waterlijn

10,43 m

Maximale straal (beam)

3,97 m

Standaard diepgang

2,1 m

Waterverplaatsing

6.400 kg | 6.800 kg

Grootzeil

48 m2

Fok

42 m2

Spinnaker

110 m2

Gennaker

140 m2

Standaard motor

30 PK

Brandstof capaciteit

110 l

Watertank

200 l

CE Category

Categorie A

BROCHURE

Ontvang direct meer informatie over de Italia Yachts 11.98
  CONTACT

  Uithaven 6
  4493 PK Kamperland

  PRAKTISCH

  KvK: 82401527
  BTW: NL862454682B01
  IBAN: NL34 RABO 0367 6081 03

  Back To Top