fbpx Ga naar hoofdinhoud

Sail your dream

POWERFUL AND BALANCED
Sail your dream
Italian design and craftsmanship

ONTDEK DE JACHTEN VAN ITALIA YACHTS

De filosofie van Italia Yachts is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: prestaties, schoonheid en functionaliteit. Het merk streeft ernaar om zeiljachten van wereldklasse te creëren die uitblinken in zowel snelheid als manoeuvreerbaarheid. Het ontwerp en de constructie van elk jacht zijn gericht op het maximaliseren van de zeilprestaties en het bieden van een opwindende en responsieve zeilervaring.

Daarnaast hecht Italia Yachts veel waarde aan het creëren van esthetisch aantrekkelijke jachten. Elk ontwerp combineert Italiaanse flair en elegantie met moderne lijnen en hoogwaardige materialen. De aandacht voor detail en het streven naar perfectie resulteren in prachtige jachten die zowel op het water als in de haven bewondering oproepen.

Tot slot staat functionaliteit centraal in de filosofie van Italia Yachts. Elk jacht is ontworpen om praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn, met slimme indelingen, ergonomische cockpitontwerpen en doordachte opbergoplossingen. Het interieur biedt comfortabele en functionele leefruimtes, zodat zeilers kunnen genieten van zowel lange reizen als korte tochten.

Met deze filosofie streeft Italia Yachts ernaar om de ultieme combinatie van prestaties, schoonheid en functionaliteit te bieden aan zeilliefhebbers over de hele wereld.

Sail your dream

Italia Yachts modellen

Italia Yachts 9.98
Bekijk dit model
Power your dream

De Italia Yachts 43 is het eerste motorjacht van de werf Italia Yachts. In de zeilwereld heeft Italia Yachts de afgelopen jaren alle aandacht getrokken door het ontwikkelen van mooie, snelle, comfortabele en veilige schepen, die sinds de lancering hoge podiumplaatsen op de wedstrijdbanen scoren. Tijdens het ORC-wereldkampioenschap in juni 2022 heeft Italia Yachts 7 top-10 plaatsen behaald, waarvan de volledige top-5!

Ontdek Power Your Dream
CONTACT

Uithaven 6
4493 PK Kamperland

PRAKTISCH

KvK: 82401527
BTW: NL862454682B01
IBAN: NL34 RABO 0367 6081 03

Back To Top