fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal worden op het Cannes Yachting Festival van 6-11 september 2022 (bij de Stand in Port Canto- Sail 170).

Bij de stand zal de bouw van het schip stap voor stap worden toegelicht en zal u de ware kwaliteiten van het schip ontdekken. De lijnen in de romp zijn herkenbaar voor Italia Yachts, maar wat verzacht ten opzichte van de andere nieuwe modellen. De buitenruimte zijn doorlopend en ruim opgezet. Ontdek het interieur, ontworpen door de Italiaanse topontwerper Mirko Arbore, met speciale aandacht voor licht, exclusieve materialen, comfort en functionaliteit.

Naast de Italia 12.98 Bellissima, zullen ook de Italia 11.98 Bellissima en Italia 14.98 MÉGVÉ te bekijken zijn in Cannes.

Wil u langskomen om een van deze prachtige schepen te bekijken? Laat het ons even weten zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.

Mocht u vragen hebben of vooraf meer informatie willen ontvangen over een de modellen kan u ons altijd mailen of bellen.

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Het geheim van de Italia Yachts 43 Veloce

Italia Yachts presenteert met trots de IY43 Veloce, een motorjacht dat de wereld van luxueuze…

lees verder
Italia Yachts 14.98 is Boat of the Year

We zijn verheugd aan te kondigen dat de Italia Yachts 14.98 is uitgeroepen tot Boat…

lees verder
IY11.98 Scugnizza wint de Copa del Rey: eerste Italiaanse boot die twee keer wint

Enzo De Blasio, de eigenaar en stuurman van de wereldberoemde IY 11.98 genaamd "Scugnizza", deelde…

lees verder
Italia Yachts presenteert eerste motoryacht IY43

De IY 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De…

lees verder

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Back To Top