fbpx
skip to Main Content

Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal worden op het Cannes Yachting Festival van 6-11 september 2022 (bij de Stand in Port Canto- Sail 170).

Bij de stand zal de bouw van het schip stap voor stap worden toegelicht en zal u de ware kwaliteiten van het schip ontdekken. De lijnen in de romp zijn herkenbaar voor Italia Yachts, maar wat verzacht ten opzichte van de andere nieuwe modellen. De buitenruimte zijn doorlopend en ruim opgezet. Ontdek het interieur, ontworpen door de Italiaanse topontwerper Mirko Arbore, met speciale aandacht voor licht, exclusieve materialen, comfort en functionaliteit.

Naast de Italia 12.98 Bellissima, zullen ook de Italia 11.98 Bellissima en Italia 14.98 MÉGVÉ te bekijken zijn in Cannes.

Wil u langskomen om een van deze prachtige schepen te bekijken? Laat het ons even weten zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.

Mocht u vragen hebben of vooraf meer informatie willen ontvangen over een de modellen kan u ons altijd mailen of bellen.

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal…

lees verder
Italia Yachts 11.98 ORC World Champion 2022

ORC WORLD CHAMPION 2022 🏆🥇🥈🥉 Deze week heeft Italia Yachts een geweldige prestatie neergezet op…

lees verder
Italia Yachts Sailing Week in Porto Cervo

Dit jaar zal de eerste Italia Yachts Sailing Week gehouden worden in Porto Cervo, een…

lees verder
Italia Yachts vertegenwoordigd door Hamburger Yachtbroker

Sinds 1 februari is Hamburger Yachtbroker de Italia Yachts agent in regio Noord-Nederland. Daan Hamburger,…

lees verder

Contact

Ruimte voor een subkop

Een verkoopsteiger? Nee. Liefst verkopen we aanbod vanuit de eigen thuishaven, alive and kicking. Een verkoopkantoor? Nee. Liever zwerven we door ons verkkopgebied (lekker ruim: de zuidwestelijke delta) om overal onze relaties in persoon te ontmoeten. Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Piet en Thijs

Geen dierder plek voor ons op aard, Geen oord ter wereld meer ons waard, Dan, waar beschermd door dijk en duin, Ons toelacht veld en bosch en tuin; Waar steeds d’aloude Eendracht woont, En welvaart ‘s landsmans werk bekroont, waar klinkt des Leeuwen forsche stem; ‘Ik worstel moedig en ontzwem!’

Back To Top