fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal worden op het Cannes Yachting Festival van 6-11 september 2022 (bij de Stand in Port Canto- Sail 170).

Bij de stand zal de bouw van het schip stap voor stap worden toegelicht en zal u de ware kwaliteiten van het schip ontdekken. De lijnen in de romp zijn herkenbaar voor Italia Yachts, maar wat verzacht ten opzichte van de andere nieuwe modellen. De buitenruimte zijn doorlopend en ruim opgezet. Ontdek het interieur, ontworpen door de Italiaanse topontwerper Mirko Arbore, met speciale aandacht voor licht, exclusieve materialen, comfort en functionaliteit.

Naast de Italia 12.98 Bellissima, zullen ook de Italia 11.98 Bellissima en Italia 14.98 MÉGVÉ te bekijken zijn in Cannes.

Wil u langskomen om een van deze prachtige schepen te bekijken? Laat het ons even weten zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.

Mocht u vragen hebben of vooraf meer informatie willen ontvangen over een de modellen kan u ons altijd mailen of bellen.

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Italia Yachts presenteert eerste motoryacht IY43

De IY 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De…

lees verder
Italia 12.98 genomineerd voor European Yacht of The Year 2023

De Nieuwe Italia 12.98 is genomineerd voor de prestigieuze prijs European Yacht of the Year…

lees verder
Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal…

lees verder
Italia Yachts 11.98 ORC World Champion 2022

ORC WORLD CHAMPION 2022 ???? Deze week heeft Italia Yachts een geweldige prestatie neergezet op…

lees verder

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.

Back To Top