fbpx Ga naar hoofdinhoud

Het geheim van de Italia Yachts 43 Veloce

Italia Yachts presenteert met trots de IY43 Veloce, een motorjacht dat de wereld van luxueuze ervaringen op het water opnieuw definieert. Dit vaartuig is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar vernieuwing, waarbij uit de rijke ervaringen van Italia Yachts in de zeilwereld wordt geput.

Met haar geweldige rompvorm staat de IY43 Veloce garant voor ongeëvenaarde prestaties en veiligheid. Ontstaan uit de uitgebreide ervaring van Italia Yachts in het bouwen van hoogwaardige zeilboten, brengt dit motorjacht de opgedane kennis en innovaties naar een hoger niveau. De specifieke vormgeving van de romp, ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde Skyron studio en het Italia Yachts Design Team, zorgt voor een geweldige vaarervaring met snelheden van 35 tot 40 knopen, terwijl de geavanceerde composietmaterialen en het zorgvuldige vacuüm infusieproces een lichtgewicht maar uiterst sterke structuur garanderen.

De IY43 Veloce laat zien wat mogelijk is op het gebied van comfort en luxe aan boord. De ingenieus ontworpen buitenruimte, met zijn transformeerbare cockpit en uitgebreide hardtop, biedt flexibiliteit en ruimte voor ontspanning en entertainment. Binnenin weerspiegelt het interieur de filosofie van Italia Yachts, waar moderne elegantie en functionaliteit samenkomen. Met verschillende configuratiemogelijkheden voldoet de IY43 Veloce aan de wensen van elke eigenaar, van ruime slaapvertrekken tot uitnodigende leefruimtes.

De lancering van de IY43 Veloce is een mijlpaal voor Italia Yachts, een bewijs van de toewijding van het merk aan innovatie, kwaliteit en de zeilsport. Dit motorjacht belichaamt de lessen geleerd uit de bouw van succesvolle performance zeilboten, waardoor een unieke synergie tussen zeil- en motorbootontwerp ontstaat.

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Het geheim van de Italia Yachts 43 Veloce

Italia Yachts presenteert met trots de IY43 Veloce, een motorjacht dat de wereld van luxueuze…

lees verder
Italia Yachts 14.98 is Boat of the Year

We zijn verheugd aan te kondigen dat de Italia Yachts 14.98 is uitgeroepen tot Boat…

lees verder
IY11.98 Scugnizza wint de Copa del Rey: eerste Italiaanse boot die twee keer wint

Enzo De Blasio, de eigenaar en stuurman van de wereldberoemde IY 11.98 genaamd "Scugnizza", deelde…

lees verder
Italia Yachts presenteert eerste motoryacht IY43

De IY 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De…

lees verder

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Back To Top