fbpx Ga naar hoofdinhoud

Aga Marine 750 Soul

€ 108.000,- incl. BTW

De AGA Marine 750 Soul is een echte blikvanger met zijn exclusieve design. De boot wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit in vakmanschap, esthetiek en functionaliteit.

Deze boot is weinig gebruikt. De Suzuki 350 PK motor is van 2018, heeft slechts zo’n 170 motoruren en is Suzuki’s topmodel. De 350 pk sterke V6 buitenboordmotor met tegengesteld draaiende propeller.

Als u op zoek bent naar cruises boordevol adrenaline, hoeft u niet verder te zoeken. De boot definieert brute kracht en state-of-the-art technologie. De AGA Marine 750 Soul heeft een ongekend sterke buitenboordmotor met een ongeëvenaarde dynamiek gecombineerd met een subliem design.

De boot wordt geleverd met een Van Claes trailer.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
AGA MARINE
750 Soul
2013
€108.000,-
7,80 M | 3,00 M
0,50 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. De Sport Line van Italia Yachts staat garant voor succes. Ontworpen, gebouwd en uitgerust om wedstrijden te winnen op het allerhoogste niveau.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.
    Back To Top