fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia yachts

Sail Your Dream

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. Elk ontwerpproject begint bij het onderzoek naar de perfecte balans en de juiste uitlijning, met als doel veilige jachten te bouwen die gemakkelijk zeilen; zelfs met een kleine bemanning of alleen.

De waterlijnen zijn ontworpen om in alle weersomstandigheden geweldige zeilprestaties te leveren en specifiek om ten alle tijden perfect functioneel te zijn. Deze unieke kenmerken hebben deze jachten tot een maatstaf gemaakt in de zeilwereld: op een Italia Yacht voelt de bemanning zich veilig en beschermd in alle weersomstandigheden terwijl ze genieten van onvergetelijke prestaties.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

ITALIA YACHTS 43 Veloce

De Italia Yachts 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

ITALIA YACHTS 9.98

De Italia Yachts 9.98 onderschrijft de essentie van een pure race boot. De romp, de kiel en het roer zijn ontworpen om de prestaties van de boot te maximaliseren. Het resultaat is een slank ontwerp met elegante lijnen. De 9.98 heeft twee hutten en een ruimtelijke indeling. Het interieur is licht en wordt gekarakteriseerd door de gepolijste gelcoat afwerking. De Italia Yachts 11.98 is meervoudig winnaar van de ORC World Championships, genomineerd voor de prestigieuze “European Yacht of the Year” prijs en winnaar in de categorie Performance Cruiser.

ITALIA YACHTS 11.98

Een boot die gebouwd is voor de meest veeleisende zeiler is simpel, functioneel en kan gebruikt worden als racer en als cruiser. Het ontwerp van de Italia Yachts 11.98 combineert traditie, creativiteit, vakmanschap en nieuwe technologieën. Met een beperkt contactoppervlakte met het water en groot zeiloppervlak kan de 11.98 zelfs met weinig wind haar maximale potentieel bereiken, en tegelijkertijd goed bestuurbaar te blijven onder alle omstandigheden.

ITALIA YACHTS 12.98 - NEW

De Italia 12.98 is geboren om door de oceanen te bevaren en combineert prestaties met het plezier en de manoeuvreerbaarheid die typerend zijn voor alle Italia-jachten. Italia 12.98 is een snel, allround jacht, waarin prestaties, veiligheid en comfort aan boord samenkomen. Met een veilig en krachtig golfgedrag herontdek je aan boord van de Italia 12.98 de essentie van echt zeilen. De boot is zeer gemakkelijk te besturen en is altijd licht en reactief op het roer, perfect voor langeafstandszeilen en het afleggen van mijlen onder alle weersomstandigheden. Italia 12.98 won de nominatie voor de prijs “Europees jacht van het jaar”. In 2022 wordt de 12.98 opnieuw uitgevonden met een nieuw lijnenspel en stijlvolle nieuwe interieurs.

ITALIA YACHTS 14.98

Bij het ontwerpen van de Italia 14.98 heeft het ontwerpteam van Italia Yachts esthetiek en functionaliteit verenigd in het ontwerp. De Italia 14.98 is verkrijgbaar in de Sport Line en de Blue Water Line, beide verschillend van karakter maar zonder compromis. Dankzij de verticale boeg en steven en de beperkte waterlijn is de Italia Yachts 14.98 ook zeer snel bij lage windsnelheden. Met deze nieuwe 50-voeter zet Italia Yachts een nieuwe standaard voor performance-cruisers.

ITALIA YACHTS 16.98

Met het ontwerp van Italia Yachts 16.98 wordt de traditie van de grote zeewaardige snelle cruiser herboren met de nieuwste hydrodynamica. De Italia 16.98 is een geboren cruiser, ontworpen om lange afstanden te varen, waarbij prestaties, comfort en tijdloze stijl worden gecombineerd met de garantie van een veilige aankomst: zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De Italia Yachts 16.98 is een complete allround boot met de prestaties die je van een snelle cruiser mag verwachten.
Zeewaardig gedrag met klassieke en originele lijnen. Het resultaat is een jacht om gemakkelijk te zeilen, zelfs met familiebemanning om te genieten van lange cruises en alles wat een performance-cruiser te bieden heeft.

ITALIA YACHTS 20.98

Klassiek, eigentijds en modern. En hier zijn we dan: het nieuwe project, IY 20.98 de nieuwe Mini Maxi van Italia Yachts. Herkenbaar in de klassieke en elegante lijnen van Italia Yachts en perfectie in ieder detail.

De nieuwe IY 20.98 zal zelfs de meest veeleisende zeilers verassen bij het cruisen of deelname aan de meest competitieve regatta’s.

Exclusief Dealerschap

Huismerken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, zonder concessies.
Precies om deze reden kiezen brands voor MORE2SEA. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met als resultaat het schip van uw dromen.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.

Back To Top