fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts

Sail Your Dream

De filosofie van Italia Yachts is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: prestaties, schoonheid en functionaliteit. Het merk streeft ernaar om zeiljachten van wereldklasse te creëren die uitblinken in zowel snelheid als manoeuvreerbaarheid. Het ontwerp en de constructie van elk jacht zijn gericht op het maximaliseren van de zeilprestaties en het bieden van een opwindende en responsieve zeilervaring.

Daarnaast hecht Italia Yachts veel waarde aan het creëren van esthetisch aantrekkelijke jachten. Elk ontwerp combineert Italiaanse flair en elegantie met moderne lijnen en hoogwaardige materialen. De aandacht voor detail en het streven naar perfectie resulteren in prachtige jachten die zowel op het water als in de haven bewondering oproepen.

Tot slot staat functionaliteit centraal in de filosofie van Italia Yachts. Elk jacht is ontworpen om praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn, met slimme indelingen, ergonomische cockpitontwerpen en doordachte opbergoplossingen. Het interieur biedt comfortabele en functionele leefruimtes, zodat zeilers kunnen genieten van zowel lange reizen als korte tochten.

Met deze filosofie streeft Italia Yachts ernaar om de ultieme combinatie van prestaties, schoonheid en functionaliteit te bieden aan zeilliefhebbers over de hele wereld.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

ITALIA YACHTS 43 Veloce

De Italia Yachts 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De IY 43 Veloce volgt dezelfde filosofie als de zeilboten die worden gekenmerkt door de klassieke en uiterst moderne en elegante lijnen. Het ontwerp is ontstaan vanuit de ervaring van de scheepswerf in de zeilwereld. Ook dit model is gebouwd om te navigeren in alle weersomstandigheden, goed beschut tegen het water. Hiervoor is een zeer stabiele romp ontworpen die een uitstekende zeewaardigheid garandeert.

ITALIA YACHTS 9.98

De Italia Yachts 9.98 is een opmerkelijke zeilboot die uitblinkt in prestaties en elegantie. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en geavanceerde constructie biedt dit jacht ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid op het water. De Italia Yachts 9.98 heeft ook indrukwekkende prijzen gewonnen, waaronder de “European Yacht of the Year 2014” in de categorie “Performance Cruiser”. Bovendien heeft het schip de “Sail Magazine Best Boats 2015” onderscheiding ontvangen. Deze prijzen getuigen van de uitmuntendheid en het vakmanschap dat in elke Italia Yachts 9.98 wordt geïnvesteerd. Ontdek een wereld van zeilplezier en succes met de bekroonde Italia Yachts 9.98.

ITALIA YACHTS 11.98

De Italia Yachts 11.98 is een indrukwekkend zeiljacht dat de perfecte balans tussen snelheid, comfort en design biedt. Met zijn slanke lijnen en geavanceerde constructie levert dit jacht uitstekende zeilprestaties. De Italia Yachts 11.98 heeft zijn superieure kwaliteiten bewezen door verschillende zeilwedstrijden te winnen, waaronder de prestigieuze “ORC World Championship”, “Mediterranean Maxi Offshore Challenge” en “Copa del Rey”. Deze overwinningen getuigen van de uitzonderlijke zeileigenschappen en concurrentiekracht van de Italia Yachts 11.98. Verken de zeilwereld op een ongeëvenaard niveau van snelheid en succes met de bekroonde Italia Yachts 11.98.

ITALIA YACHTS 12.98 - NEW

De Italia Yachts 12.98 is een meesterwerk op het gebied van zeiljachten. Met zijn elegante en gestroomlijnde ontwerp straalt dit jacht pure schoonheid uit. Maar de Italia Yachts 12.98 biedt niet alleen een adembenemende esthetiek, maar ook uitstekende zeilprestaties. Dankzij geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen is dit jacht een ware sensatie op het water. Met een ruime cockpit en een luxueus interieur biedt de Italia Yachts 12.98 het perfecte evenwicht tussen comfort en functionaliteit. Of je nu ontspannen wilt cruisen of deel wilt nemen aan zeilraces, dit jacht zal je betoveren met zijn prestaties en luxe uitstraling. Stap aan boord van de Italia Yachts 12.98 en beleef een onvergetelijke zeilervaring van topklasse.

ITALIA YACHTS 14.98

De Italia Yachts 14.98 is een ongeëvenaarde krachtpatser op het water. Met zijn imposante afmetingen en superieure constructie biedt dit jacht ultieme prestaties en comfort. Het indrukwekkende ontwerp combineert stijl en functionaliteit op harmonieuze wijze, met een ruime cockpit en een luxueus interieur. De Italia Yachts 14.98 is ontworpen om te schitteren in zowel langeafstandscruises als zeilraces, met geavanceerde zeiltechnologie en uitstekende zeileigenschappen. Geniet van een vlekkeloze zeilervaring, ondersteund door hoogwaardige materialen en innovatieve systemen. De Italia Yachts 14.98 belichaamt de perfecte balans tussen prestaties, comfort en elegantie, waardoor het jacht de ultieme keuze is voor zeilliefhebbers die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring op het water.

ITALIA YACHTS 16.98

De Italia Yachts 16.98 is een opmerkelijk zeiljacht dat luxe en prestaties combineert op een ongeëvenaard niveau. Met zijn indrukwekkende lengte en innovatieve ontwerp biedt dit jacht een overvloed aan ruimte en comfort. Het is ontworpen met oog voor detail en met hoogwaardige materialen, waardoor het een lust voor het oog is. De Italia Yachts 16.98 staat bekend om zijn uitstekende zeilprestaties, met geavanceerde zeiltechnologie en een optimale balans tussen snelheid en stabiliteit. Dit jacht is gemaakt voor langeafstandscruises en biedt een ongeëvenaarde zeilervaring voor degenen die op zoek zijn naar avontuur en luxe op het water. Ontdek de perfectie van de Italia Yachts 16.98 en laat u betoveren door zijn schoonheid en kracht.

ITALIA YACHTS 20.98

De Italia Yachts 20.98 is een weergaloos zeiljacht dat zowel op het gebied van esthetiek als prestaties nieuwe maatstaven zet. Met zijn indrukwekkende lengte en opvallende design trekt dit jacht direct de aandacht. Het is een waar kunstwerk op het water. Maar de schoonheid gaat hand in hand met uitzonderlijke zeilprestaties. De Italia Yachts 20.98 is ontworpen met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om optimale snelheid, wendbaarheid en stabiliteit te bieden. Het jacht is gemaakt voor zeilers die hoge eisen stellen aan zowel elegantie als prestaties. Stap aan boord van de Italia Yachts 20.98 en ervaar de perfecte samensmelting van esthetiek en kracht in de zeilwereld.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Back To Top