fbpx Ga naar hoofdinhoud

Hunter Legend 45

€89.500,-

Maak kennis met de Hunter Legend 45 uit 1989, een klassiek zeiljacht met een tijdloos ontwerp en een rijke geschiedenis. Dit jacht is doordrenkt met karakter en biedt nog steeds de betrouwbaarheid en zeilprestaties waar Hunter om bekend staat. Met zijn ruime dek en comfortabele cockpit biedt de Hunter Legend 45 volop ruimte om te ontspannen en te genieten van het zeilen. Het interieur straalt warmte en gezelligheid uit, met voldoende leefruimte en comfortabele slaapvertrekken. Dit jacht is uitgerust met een reeks navigatieapparatuur en zeiluitrusting die garant staan voor een plezierige en veilige reis op het water. Klaar voor nieuwe avonturen, biedt de Hunter Legend 45 uit 1989 de perfecte gelegenheid om de zeilwereld te verkennen met stijl en vertrouwen.

In 2022 is de electronica aan boord volledig vernieuwd.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Hunter
Legend 45
1989
€ 89.500,-
14.30 M | 4.20 M
2.13 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top