fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 12.98

Onder bod

De Italia Yachts 12.98 is ontworpen om verre reizen te maken of voor weekends op het water. Het schip heeft de sensatie van een snelle performance cruiser en is voorzien van de gemakken van een cruiser, kenmerkend voor de modellen van Italia Yachts. Het schip combineert eenvoudige bediening, veiligheid en comfort. Op de golven zeilt de Italia Yachts 12.98 krachtig, stabiel en soepel, wat een geweldige ervaring oplevert bij het zeilen tegen de wind in. Het schip is zeer gemakkelijk te hanteren, altijd licht aan het roer, waardoor het ook geschikt is voor races dankzij de uitstekende prestaties.

Dit is het laatste model gebouwd in de eerste reeks van de Italia Yachts 12.98, is per direct beschikbaar en wordt geleverd met zeilen.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Italia Yachts
12.98 Bellissima
2022
ONDER BOD
12,98 M | 4,16 M
2,25 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

    Back To Top