fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 13.98

VERKOCHT

Deze Italia Yachts 13.98, gebouwd in 2013, combineert elegantie, performance en comfort. Deze luxe performance cruiser is ontworpen voor zowel uitstekende zeilprestaties als maximaal comfort aan boord. Het is snel, perfect gebalanceerd en eenvoudig te besturen, zelfs met een kleine bemanning. De inrichting van de dek uitrusting en gemakkelijke wendbaarheid zorgen voor optimale zeilervaring. Binnen is het schip afgewerkt met hoogwaardig teakhout en biedt het een verfijnde en elegante ervaring. Het schip biedt onder andere een ruime cockpit, vlakke dekken met veel opbergruimte en een comfortabel interieur. Ideaal voor zowel cruisen als racen, dit yacht belooft een luxe zeilervaring.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Italia Yachts
13.98 Bellissima
2013
VERKOCHT
14,40 M | 4,30 M
2,50 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top