fbpx Ga naar hoofdinhoud

Salona 380

VERKOCHT

Welkom aan boord van de de Salona 380 uit 2019. Het schip heeft een uitmuntend exterieurontwerp dat zowel esthetiek als functionaliteit omarmt. Met strakke lijnen en vloeiende contouren trekt dit jacht bewonderende blikken. Het schip is zeer weinig gebruikt en in zeer goede staat.

Het schip is uitgerust om gemakkelijk double handed te kunnen varen, en dankzij de zware Harken lieren vereist het trimmen van zeilen geen zware inspanning en is gemakkelijk te doen, zelfs met minimale bemanning. De ruime cockpit biedt voldoende bewegingsruimte, terwijl slim geplaatste bedieningselementen intuïtieve besturing mogelijk maken.

Het interieur weerspiegelt een harmonieuze fusie van luxe en functionaliteit. Hoogwaardige materialen en doordacht design resulteren in een omgeving die comfort en verfijning uitstraalt. De salon biedt een uitnodigende sfeer, terwijl de hutten ruimte bieden voor ontspanning na avontuurlijke dagen op zee. Dit jacht is aangepast aan de behoeften van zeilers zonder concessies te doen aan comfort of stijl.

Kortom, de Salona 380 uit 2019 is niet alleen een fantastisch mooi schip, maar ook een belofte van onvergetelijke zeilervaringen. Met zijn zorgvuldig ontworpen exterieur, geoptimaliseerde handling en doordachte interieur, nodigt dit jacht u uit om de vrijheid van de zee te verkennen.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Salona
380
2019
ONDER BOD
11,57 M | 3,66 M
2,07 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top