fbpx Ga naar hoofdinhoud

Solaris 40

VERKOCHT

Ervaar de nieuwe Solaris 40! Dit model uit 2022 wordt geleverd met volledige garantie. Een zeldzaam goede deal met het oog op de stijgende prijzen en wachtlijsten! Uw kans om een gloednieuw jacht te bezitten en weg te varen.

De fantastische Blue Steel metallic romp, 2m diepe diepgang, teakdekken, drie slaapkamers, twee badkamers met elektrische toiletten, hengeltuigage, boegschroef, elektrische lier, 1,94m stahoogte en vele andere functies maken dit een geweldige allround performance cruiser.

Deze Solaris 40 is de enige optie als u dit jaar in een Solaris jacht wilt varen. Huidige wachtlijst tot medio 2023. Grijp nu je kans om deze zomer dit mini-superjacht te zeilen!

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Solaris
40
2022
VERKOCHT
11,36 M | 4,10 B
2,00 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top