fbpx Ga naar hoofdinhoud

Solaris 40

€627.264,- inc BTW

Ervaar de nieuwe Solaris 40! Dit model uit 2022 wordt geleverd met volledige garantie. Een zeldzaam goede deal met het oog op de stijgende prijzen en wachtlijsten! Uw kans om een gloednieuw jacht te bezitten en weg te varen.

De fantastische Blue Steel metallic romp, 2m diepe diepgang, teakdekken, drie slaapkamers, twee badkamers met elektrische toiletten, hengeltuigage, boegschroef, elektrische lier, 1,94m stahoogte en vele andere functies maken dit een geweldige allround performance cruiser.

Deze Solaris 40 is de enige optie als u dit jaar in een Solaris jacht wilt varen. Huidige wachtlijst tot medio 2023. Grijp nu je kans om deze zomer dit mini-superjacht te zeilen!

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Solaris
40
2022
€ 627.264,- incl BTW
11,36 M | 4,10 B
2,00 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

100% geloof en vertrouwen in kwaliteit. Dat is het criterium. We kiezen premium brands die alleen zichzelf kunnen verbeteren, consessieloos.
En brands die om diezelfde reden voor More 2 Sea kiezen. We geloven niet in volle verkoopsteigers met hagelnieuwe schepen die toevallig precies alles hebben wat u wenst. Liever begeleiden wij u op de werf om al uw wensen optimaal te vertalen. Met resultaat. Het schip van uw dromen.

Italia Yachts

Italia Yachts ontleent haar bestaansrecht aan het bouwen van schepen met een sterke en onderscheidende identiteit, ontworpen voor lange reizen en met een tijdloos ontwerp dat geen compromissen sluit. De Sport Line van Italia Yachts staat garant voor succes. Ontworpen, gebouwd en uitgerust om wedstrijden te winnen op het allerhoogste niveau.

Brazapi Catamarans

Brazapi-catamarans bezitten een aantal eigenschappen die centraal staan in het ontwerp; sterk, zeewaardig, licht, en luxueus. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor deze grote trips en geven de bemanning vertrouwen in het schip. De doordachte uitrustingen van deze multi-hulls maken het zeilen, zelfs met een kleine crew, zeer gemakkelijk.

Marlin Trimaran

De Marlin Trimarans zijn innovatieve en moderne multihulls met geweldige prestaties; mogelijk de snelste trailerbare racer/cruiser trimaran ter wereld. Perfect gemaakt voor solo-races of in teamverband. Deze trimarans hebben een zeer laag gewicht en zijn gebouwd met state-of-the-art technieken op de Elica Yard.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.
    Back To Top