fbpx Ga naar hoofdinhoud

Van der Valk Vitesse 48

€ 189.000,-

De Van Der Valk Vitesse 48, “L’Aqua”, uit 1996 van de Nederlandse scheepswerf Van Der Valk is een mooi schip in goede staat van onderhoud. In de afgelopen zeven jaar is voor ruim €100.000,- in dit schip geïnvesteerd. Deze investeringen zijn onder andere het herschilderen van de romp en opbouw, nieuwe watertanks, een nieuwe Webasto, en upgrades aan het interieur.

Daarnaast beschikt het jacht over een hydraulisch stuursysteem, een achterste stuurpositie, en is het voorzien van een uitgebreid verfsysteem dat in 2017 is bijgewerkt, met de romp boven de stootlijst geschilderd in het blauw in het voorjaar van 2022. Het interieur kenmerkt zich door mahoniehouten betimmering, parketvloeren, en omvat een open kuip, achterdek, en een salon met ruime stahoogte, wat zorgt voor comfort en luxe aan boord.

De Vitesse 48 modellen zijn speciaal ontworpen voor zowel comfort op lange reizen als voor prestaties op open water. De diepe V-romp draagt bij aan de uitstekende zeewaardigheid van het schip, waardoor het stabiel blijft en een comfortabele vaarervaring biedt.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Van der Valk
Vitesse 48
1996
€ 189.000,- btw betaald
14,80 M | 4,25 M
1,25 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top