fbpx Ga naar hoofdinhoud

Wauquiez Pilot Saloon 42

€ 530,000,-

Dit prachtige jacht biedt het beste van twee werelden: een stijlvol ontwerp en uitstekende zeileigenschappen. Met zijn 42 voet heeft het voldoende ruimte voor familie en vrienden en biedt het een comfortabel onderkomen in twee ruime hutten. De omvormbare salon en zeilberging geven u flexibiliteit en extra ruimte om te genieten van uw tijd aan boord.

Deze door Berret Racoupeau ontworpen Wauquiez is gebouwd voor comfort op zee. Het ontwerp is doordacht en biedt een soepele zeilervaring, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Deze 2021 Wauquiez Pilot Saloon 42 is in uitstekende staat en klaar voor nieuwe avonturen.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Wauquiez
Pilot Saloon 42
2021
€ 530.000,- BTW betaald
12,99 M | 4,34 M
2,15 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top