fbpx
skip to Main Content

Inschrijven voor het Antwerp Nautical Event

In het weekend van 18 en 19 september is More2Sea aanwezig op het Antwerp Nautical Event bij Nassau Scheepsbenodigdheden in Antwerpen.

Samen met onze gespecialiseerde partners verwelkomen we u bij Nassau Scheepsbenodigdheden in de Antwerpse stadshaven. Kom en geniet van het uitgebreide pakket aan demonstraties, rondvaarten, bezoek aan diverse schepen en jachten, gratis advies en lezingen.

Voor deze bijzondere gelegenheid zal een Italia Yachts 12.98 aanwezig zijn zodat u dit bijzondere schip kan bezoeken. Tevens zijn hier talrijke andere activiteiten, zoals een foodtruck, vaarsimulator, bezoek aan diverse schepen, en sprekers zoals onze eigen Piet Smet over zijn avonturen van Over de Oceaan, en een speakers corner over de toekomst van de Volvo Penta motoren.

Wij nodigen u graag uit het event te bezoeken. Conform de Covid-regels in België vragen wij u het aanmeldformulier in te vullen.

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Italia Yachts Sailing Week in Porto Cervo

Dit jaar zal de eerste Italia Yachts Sailing Week gehouden worden in Porto Cervo, een…

lees verder
Italia Yachts vertegenwoordigd door Hamburger Yachtbroker

Sinds 1 februari is Hamburger Yachtbroker de Italia Yachts agent in regio Noord-Nederland. Daan Hamburger,…

lees verder
Het Antwerp Nautical Center

More2Sea is partner van het Antwerp Nautical Center. Vanaf het platform bij Nassau Scheepsbenodigdheden kunnen…

lees verder
De Italia Yachts 11.98 tweede op ORC World Championship 2021

Italia Yachts is geëindigd op de tweede plaats bij het ORC World Championship van 6…

lees verder

Contact

Ruimte voor een subkop

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.

    Back To Top