fbpx Ga naar hoofdinhoud

More2Sea komt naar Antwerpen!

Groot nieuws voor More2Sea! Vanaf 1 oktober opent More2Sea haar klanten in de Benelux bedienen vanuit het nieuwe Antwerp Nautical Center. Het Antwerp Nautical Center wordt op 18 en 19 september feestelijk geopend tijdens het Antwerp Nautical Event.

Vanuit deze nieuwe locatie helpen wij u met de aankoop van uw nieuwe boot en kunnen wij u alles vertellen over onze merken, zoals Italia Yachts, Brazapi Catamarans, en Marlin Trimarans.

Het Antwerp Nautical Center vormt het nieuwe watersport hub van de Zuidwestelijke delta. Samen met alle partners die zich op deze locatie gaan vestigen, zoals Kapitein Piet, Nassau Scheepsbenodigdheden, en vele anderen, gaan we hier de watersport hub van de zuidwestelijke delta van maken!

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Het geheim van de Italia Yachts 43 Veloce

Italia Yachts presenteert met trots de IY43 Veloce, een motorjacht dat de wereld van luxueuze…

lees verder
Italia Yachts 14.98 is Boat of the Year

We zijn verheugd aan te kondigen dat de Italia Yachts 14.98 is uitgeroepen tot Boat…

lees verder
IY11.98 Scugnizza wint de Copa del Rey: eerste Italiaanse boot die twee keer wint

Enzo De Blasio, de eigenaar en stuurman van de wereldberoemde IY 11.98 genaamd "Scugnizza", deelde…

lees verder
Italia Yachts presenteert eerste motoryacht IY43

De IY 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De…

lees verder

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Back To Top