fbpx Ga naar hoofdinhoud

More2Sea komt naar Antwerpen!

Groot nieuws voor More2Sea! Vanaf 1 oktober opent More2Sea haar klanten in de Benelux bedienen vanuit het nieuwe Antwerp Nautical Center. Het Antwerp Nautical Center wordt op 18 en 19 september feestelijk geopend tijdens het Antwerp Nautical Event.

Vanuit deze nieuwe locatie helpen wij u met de aankoop van uw nieuwe boot en kunnen wij u alles vertellen over onze merken, zoals Italia Yachts, Brazapi Catamarans, en Marlin Trimarans.

Het Antwerp Nautical Center vormt het nieuwe watersport hub van de Zuidwestelijke delta. Samen met alle partners die zich op deze locatie gaan vestigen, zoals Kapitein Piet, Nassau Scheepsbenodigdheden, en vele anderen, gaan we hier de watersport hub van de zuidwestelijke delta van maken!

Deel dit bericht op:

nieuws

Lezens(w)aardig

Italia Yachts presenteert eerste motoryacht IY43

De IY 43 Veloce is de eerste in de serie motorboten van Italia Yachts. De…

lees verder
Italia 12.98 genomineerd voor European Yacht of The Year 2023

De Nieuwe Italia 12.98 is genomineerd voor de prestigieuze prijs European Yacht of the Year…

lees verder
Italia 12.98 wereldpremière te Cannes

Met trots mogen wij u melden dat de nieuwe Italia Yachts 12.98 officieel gepresenteerd zal…

lees verder
Italia Yachts 11.98 ORC World Champion 2022

ORC WORLD CHAMPION 2022 ???? Deze week heeft Italia Yachts een geweldige prestatie neergezet op…

lees verder

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea bedient alle klanten in de Benelux vanuit haar thuishaven in Marina Kamperland. Vanaf oktober openen wij een extra locatie in het Antwerp Nautical Center. Vanuit deze nieuwe watersport hub in het centrum van Antwerpen, tillen wij de dienstverlening naar een nog hoger niveau. Wij werken hier samen met onze partners zodat u alle facetten van de watersport kan vinden onder één dak.

Bel of mail:

Piet en Thijs

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring in deze werelden leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat.

Back To Top