fbpx Ga naar hoofdinhoud

Linssen 500 Grand Sturdy

€ 695.000,-

De Linssen 500 Grand Sturdy MKII, gebouwd in 2006, is een meesterwerk van nautisch ontwerp en vakmanschap dat zich in een verbluffende staat van onderhoud bevindt. Met zijn klassieke lijnen en tijdloze elegantie straalt deze boot onberispelijke klasse uit. Zowel het exterieur als het interieur zijn vlekkeloos en getuigen van de zorg en aandacht die aan het schip zijn besteed.

Met zijn royale afmetingen biedt de Linssen 500 ruimte en comfort in overvloed. Het interieur is luxueus ingericht met hoogwaardige materialen en biedt een warme en uitnodigende sfeer. De ruime salon is voorzien van grote ramen die een prachtig uitzicht op het water bieden, terwijl de goed uitgeruste keuken het bereiden van maaltijden aan boord een genot maakt.

Buitenruimtes zijn even indrukwekkend, met een royaal achterdek en een variotop die plaats biedt aan meerdere gasten. Deze Linssen 500 Grand Sturdy belichaamt de essentie van luxe jachtbouw en belooft onvergetelijke momenten op het water voor degenen die de voorkeur geven aan niets minder dan het beste.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Linssen Yachts
500 Grand Sturdy MKII
2006
€695.000,- BTW betaald
14,95 M | 4,88 M
1,35 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top