fbpx Ga naar hoofdinhoud

Hemmes 1300

VERKOCHT

Ontdek deze prachtige Hemmes 1300AK uit 1998. Het schip is zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Recent heeft het schip nog veel upgrades gekregen, zo is in 2022 het dek voorzien van een prachtige loungebank met op maat gemaakte kussens en is in 2023 het teak op het zwemplateau vernieuwd. Daarbij is de elektra deels vernieuwd, in 2021 een nieuwe Airtronic verwarming geplaatst en zijn de toiletten vernieuwd.

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Hemmes
1300
1998
VERKOCHT
13,20 M | 4,20 M
1,20 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.

Error: Contact form not found.

Back To Top