fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia Yachts 12.98 NEW

€ 402.600,- ex btw

Maak kennis met de Italia Yachts 12.98, een meesterwerk van elegantie en zeilprestaties. Met zijn slanke lijnen, verfijnde interieur en uitstekende constructie, belichaamt dit jacht de perfecte harmonie tussen schoonheid en functionaliteit. De Italia Yachts 12.98 is ontworpen om te schitteren op het water, met geavanceerde zeiltechnologie en uitstekende manoeuvreerbaarheid. De ruime cockpit biedt comfortabele zitplaatsen en een ergonomische lay-out voor een optimale zeilervaring. Het interieur is voorzien van luxe details, hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen. Of u nu kiest voor ontspannen cruisen of voor deelname aan zeilraces, de Italia Yachts 12.98 zal u betoveren met zijn prestaties en esthetiek. Ervaar de ultieme sensatie van zeilen met de Italia Yachts 12.98 en geniet van een onvergetelijke reis op het water.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Italia Yachts
Italia 12.98
2023
€ 368.480,- ex btw
13,16 M | 3,95 M
2,20 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top