fbpx Ga naar hoofdinhoud

Italia 14.98 – MÉGVÉ

SOLD

De Italia 14.98 is stijlvol en zeewaardig. Twee zielen met een gezicht. De MÉGVÉ is de mooiste Italia 14.98 ooit gebouwd. Het interieur komt rechtstreeks van de hand van de Italiaanse topontwerper Mirko Arbore, de interieur architect van high-end hotels, appartementen, superjachten, en onder andere de Boeing 787 Dreamliner. Alleen de beste materialen zijn gebruikt voor een superieur gevoel van luxe.

MÉGVÉ is voorzien van alle luxe die je op een 50-voet performance cruiser kan verwachten, zoals watermaker, generator, airco, Garmin scheepselektronica, extra kussens voor op het dek, upgraded kuipspeakers, en nog veel meer.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Italia Yachts
Italia 14.98
2022
SOLD
15.35 M | 4.35 M
2.50 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.
    Back To Top