fbpx Ga naar hoofdinhoud

Salona 44

VERKOCHT

De Salona 44 is een zeer goed gebouwde boot die de glans en het goede uiterlijk van een race-winnende boot combineert met de goede handling en het comfort van een cruiser. De algehele staat van de Jadro is bijzonder goed, aangezien hij elke winter binnen heeft gestaan en niet als racer is gebruikt.

Het moderne interieur is eenvoudig en stijlvol, met hout afgezet tegen witte lijstwerk en accenten. De Alcantara bekleding is in zeer goede staat. Teak fineer is horizontaal uitgelijnd, gecombineerd met de lichtinval door de luiken in het kajuitsdak maakt de boot zeer licht en doet de salon zeer ruimtelijk aanvoelen.

 

Schroom niet met vragen, maar zoek contact.
Bel of mail:

Specificaties
Salona
44
2013
VERKOCHT
13.50 M | 4.19 M
2.11 M

Exclusief Dealerschap

Onze merken

More2Sea is trots op het exclusieve dealerschap van Italia Yachts. We bieden verfijnde zeilervaringen met hun prachtige, high-performance jachten. Ontdek de schoonheid, innovatie en prestaties van Italia Yachts bij ons ervaren team. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en avontuur met More2Sea en Italia Yachts.

Italia Yachts

Italia Yachts, een toonaangevende naam in de wereld van luxe performance jachten, combineert elegantie, vakmanschap en prestaties in hun verbluffende scheepsontwerpen. Met een unieke Italiaanse flair bieden ze zeiljachten van wereldklasse die alle verwachtingen overtreffen. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en ervaar de ultieme zeilervaring van Italia Yachts bij More2Sea.

Contact

Over ons

More2Sea B.V.

More2Sea, uw betrouwbare scheepsmakelaardij, heeft twee strategische locaties in Antwerpen en Kamperland. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en expertise helpen we u bij de aankoop en verkoop van schepen. Vanuit onze vestigingen bieden wij een persoonlijke service en begeleiding, waarbij uw maritieme dromen werkelijkheid worden.

Bel of mail:

Piet en Thijs

More2Sea heeft een deskundig team onder leiding van Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met betrouwbare partners hebben we een schat aan ervaring in zowel de pleziervaart als de wedstrijdzeilerij. Door deze kennis en ervaring te combineren, vormen we een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Of u nu op zoek bent naar advies bij de aankoop van een schip, verkoopbegeleiding nodig heeft of op zoek bent naar expertise in wedstrijdzeilen, wij bieden een uitgebreide service om aan al uw maritieme behoeften te voldoen.




    Back To Top